search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:46
MENU CLOSE

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην παίκτρια του MasterChef «συστήνει» τη νέα της σύντροφο (Video)

24.08.2022 11:59
ntemigeorgioy-masterchef-new

Τη νέα της σύντροφο αποφάσισε να συστήσει στους διαδικτυακούς της φίλους η Ντέμη Γεωργίου.

Η νεαρή σεφ που το κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, είχε μιλήσει στις κάμερες για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν. Μια σχέση που όπως η ίδια τόνισε τότε, την είχε «σημαδέψει».

Σήμερα, η ίδια φαίνεται πως έχει αφήσει αυτή τη σχέση πίσω της, καθώς έχει βρει και πάλι τον έρωτα όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη και πολύ καλά. Εννοείται έχω προχωρήσει, κανείς δεν μένει στάσιμος. Θα ξαναέκανα σύμφωνο συμβίωσης. Αν μια σχέση που έχω στο μέλλον μου κάνει γιατί όχι; Επίσης που ξέρεις ότι δεν έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης; Έφτασα στον πάτο, φοβήθηκα για τη ζωή μου και έφυγα από μια σχέση μου κακοποιητική» είχε πει χαρακτηριστικά.

Στη νέα της δημοσίευση, η Ντέμη Γεωργίου ανήρτησε φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με μια κοπέλα από τις διακοπές τους στην Πάρο.

«Βρείτε χρόνο να σταματήσετε και να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας», έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλειος Κωστέτσος: Ξεσπά για την επίθεση που δέχτηκε στο Σύνταγμα – «Αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα, θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις»

Θύμα χάκερ η Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

«Θύμα» της κακοκαιρίας η Ζέτα Δούκα – «Είμαι πάνω από 1,5 ώρα στον δρόμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:46