search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Βασίλειος Κωστέτσος: Ξεσπά για την επίθεση που δέχτηκε στο Σύνταγμα – «Αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα, θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις»

24.08.2022 09:30
kostetsos-new

Στην επίθεση που δέχτηκε λίγες ημέρες πριν στην πλατεία Συντάγματος αναφέρθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O σχεδιαστής μόδας δε δίστασε να δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες του ιδίου μετά την επίθεση, ενώ περιέγραψε τα όσα βίωσε.

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του «τρόμου». Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμυρίων τουριστών σε μια Ελλάδα όμως απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το βράδυ και όχι σε κανένα απόμερο στενάκι να βρίσκεσαι στο έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων

Σοκαριστικό λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….! Βέβαια αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα

Όταν με ρωτάνε δε!!!….όλα καλά; Απαντώ, Ευτυχώς Ζούμε», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα χάκερ η Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

«Θύμα» της κακοκαιρίας η Ζέτα Δούκα – «Είμαι πάνω από 1,5 ώρα στον δρόμο»

Η Γη της Ελιάς: Για βουτιές στη θάλασσα Μυρτάλη και Μαρίνα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58