search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:54
MENU CLOSE

«Αυτή η νύχτα μένει»: Ανελέητος «πόλεμος» Στάνκογλου – Μπισμπίκη για μια γυναίκα στη νέα σειρά του Alpha (photos/video)

26.08.2022 18:25
ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ Β.Μπισμπίκης, Γ. Στάνκογλου
Βασίλης Μπισμπίκης - Γιάννης Στάνκογλου

Μία μοιραία φιγούρα κάνει στη νέα δραματική – κοινωνική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha, ο Γιάννης Στάνκογλου, εκείνη ενός φιλόδοξου δημάρχου ο οποίος ξανασυναντιέται τηλεοπτικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη έπειτα από μια σεζόν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Στη νέα παραγωγή του Alpha η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο με βιωματικά στοιχεία του Θάνου Αλεξανδρή παρουσιάζεται ως «μεγάλη εικόνα» μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο σε περασμένες εποχές με επίκεντρο της αφήγησης ένα έρωτα που αγωνίζεται να επιβιώσει ανάμεσα στον κόσμο της μέρας και τον κόσμο της νύχτας που συγκρούονται.

Κόρα Καρβούνη

Καθώς προχωρά ο καιρός και τα γυρίσματα εξελίσσονται έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία για τη σειρά του Alpha.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Με τους  Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου σε καίριους ρόλους πρωταγωνιστούν οι  Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης και πολλοί άλλοι προσεκτικά επιλεγμένοι ηθοποιοί.

Βασίλης Μπισμπίκης
Νικολέτα Καρρά, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη
Βασίλης Μπισμπίκης, Ελένη Ρουσσινού, Γιάννης Στάνγκογλου
Βίκυ Παπαδοπούλου

Διαβάστε επίσης:

Στον Real FM 97.8 η Μαρία Αναστασοπούλου

«Ντέρμπι» για το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης την Πέμπτη (πίνακες)

Η σειρά της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς» για τους εβραίους της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:54