search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:33
MENU CLOSE

Αλεποχώρι: Ελεύθερος με όρους ο 70χρονος που πυροβόλησε τα παιδιά

30.08.2022 16:11
alepoxori-34-new

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 70χρονος ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο παιδιά τα οποία μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι.

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου που θα διαμένει καθώς και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε στην απολογία του ότι είχε πρόθεση να τραυματίσει τα δύο παιδιά 14 και 16 ετών και εμφανίστηκε μετανιωμένος για ό,τι συνέβη.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο συνήγορος του, πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη, πόσο μάλλον θάνατο, στους εισβολείς στον χώρο της οικίας του, αλλά να τους φοβίσει πιστεύοντας πως είναι διαρρήκτες. Φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι πυροβόλησε σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που αντιλήφθηκε δύο φιγούρες, χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί βρίσκονταν τα δύο αγόρια που τραυματίστηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα των επαναληπτικών σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ρόδος: Πυροσβέστες έσωσαν σκυλάκι που έπεσε σε πηγάδι (Photo)

Έρευνα από τον Άρειο Πάγο για δημοσίευση «απόρρητων εγγράφων» της ΕΥΠ σε εφημερίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:32