search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:23
MENU CLOSE

«Αποθεωτικά» δημοσιεύματα για Τήνο και Μήλο σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

30.08.2022 21:22
Photo: Nikolaos Petropoulos- Flickr

Δύο από τα πιο χαρακτηριστικά κυκλαδονήσια μας η Τήνος και η Μήλος προβλήθηκαν με εγκωμιαστικά σχόλια στην Αυστραλιανή Ήπειρο , μέσα από το αφιέρωμα της ημερήσιας εφημερίδας NZ HERALD που εκδίδεται στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Η Μήλος χαρακτηρίζεται μαγευτική με μια πληθώρα από μέρη για εξερεύνηση.

«Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από 70 παραλίες, βαμμένες με πολύχρωμες ποικιλίες άμμου και πέτρας. Το πιο πολυφωτογραφημένο είναι σίγουρα το Σαρακίνικο, με τους καμπυλωτούς λευκούς βράχους του που μοιάζουν με μια τυχαία κατασκευασμένη πάβλοβα», γράφει χαρακτηριστικά.

Η Τήνος χαρακτηρίζεται ως διαχρονική. «Η πραγματική γοητεία της Τήνου», αναφέρει το δημοσίευμα που διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τα δύο νησιά, «βρίσκεται στο ορεινό εσωτερικό της. Το νησί είναι γνωστό για το μάρμαρο του, το οποίο γενιές τεχνιτών έχουν διαμορφώσει σε γλυπτά, εκκλησίες και προσόψεις δημόσιων κτιρίων. Το αποκορύφωμα είναι ο Πύργος, μια από τις πιο συναρπαστικές οπτικά πόλεις των Κυκλάδων, όπου στενά μαρμάρινα σοκάκια ακτινοβολούν έξω από μια πλατεία με καφετέριες».

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Είχε «κρυφή» σχέση με τον Ναδάλ πριν και… μετά τον Πικέ

Άστον Κούτσερ: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης (Video)

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε ότι επιστρέφει…στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:19