search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Σακίρα: Είχε «κρυφή» σχέση με τον Ναδάλ πριν και… μετά τον Πικέ

30.08.2022 20:06
sakira-new

Την αποκάλυψη ότι η Σακίρα είχε σχέση με τον Ράφα Ναδάλ -πριν αλλά και μετά τον Ζεράρ Πικέ– έκανε Ισπανός δημοσιογράφος.

Ο Ζεράρ Πικέ έχει πλέον σε… κοινή θέα την σχέση του με την Κλάρα Κία Μαρτί, την ώρα που τα ταμπλόιντ προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για την προσωπική ζωή της Σακίρα, “σκαλίζοντας” μάλιστα και το… παρελθόν της.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ισπανού δημοσιογράφου, Τζόρντι Μάρντι, στην εκπομπή America Noticias, η Σακίρα είχε ένα δεσμό το 2010, πριν γνωρίσει τον Ζεράρ Πικέ. Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια φαίνεται πως τα είχε… μπλέξει με έναν άλλο “σταρ” του αθλητισμού, τον Ράφα Ναδάλ.

«Η Σακίρα είχε κάνει ένα βίντεοκλιπ με τον Αλεχάντρο Σανθ, όμως ποτέ δεν είχε κάποια σχέση μαζί του. Έμπλεξε με κάποιον εξίσου διάσημο ή και περισσότερο», ανέφερε ο Μάρντι.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε το όνομα του αθλητή, αλλά τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα… μαρτύρησαν την ταυτότητά του.

«Είναι ένα πρόσωπο παγκοσμίου φήμης και είναι κορυφαίος αθλητής. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι τενίστας. Υπήρχε και ένα βίντεο που την έδειχνε με έναν αθλητή στην Ισπανία. Είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην ιστορία της χώρας. Το αφήνω εδώ, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα», είπε.

Τελικά, ο παρουσιαστής τον πίεσε αρκετά και έκανε μια βασική ερώτηση που ήταν και η καθοριστική για να αποκαλυφθεί το ποιος ήταν ο μυστηριώδης άνδρας, για τον οποίο μιλούσε.

«Το εν λόγω πρόσωπο έχει κερδίσει τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία;», τον ρώτησε, με τον δημοσιογράφο να καταλήγει να συμφωνεί, χωρίς πια να μπορεί να κρύψει το όνομα του Ραφαέλ Ναδάλ.

Διαβάστε επίσης:

Άστον Κούτσερ: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης (Video)

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε ότι επιστρέφει…στο Instagram

Ντέμι Μουρ: Πόσα χρήματα πήρε για το «Στριπτίζ» και πόσα από το διαζύγιo με τον Μπρους Γουίλις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:53