search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι νέες κατηγορίες και η απάντηση της μητέρας της – «Αμέτρητες φορές με έχεις πετάξει έξω»

30.08.2022 12:26
britney_spears-new

Στο ηχητικό κλιπ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς απάντησε η μητέρα της δίνοντας τη δική της απάντηση στην κόρη της αναφορικά με τον ισχυρισμό της ότι ένιωθε εγκαταλελειμμένη από την μητέρα της εξαιτίας των συντηρητικών της απόψεων.

«Μπρίτνεϊ, σε όλη σου τη ζωή προσπάθησα να υποστηρίξω τα όνειρα και τις επιθυμίες σου! Και επίσης, έκανα το καλύτερο δυνατό για να σε βοηθήσω να βγεις από τις κακουχίες! Δεν σου έχω γυρίσει ποτέ και δεν θα σου γυρίσω την πλάτη! Οι απορρίψεις σου στις αμέτρητες φορές που μ’ έχεις πετάξει έξω και οι αμέτρητες κλήσεις μου με κάνουν να νιώθω απελπισία! Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Σε αγαπώ τόσο πολύ, αλλά αυτή η συζήτηση είναι μόνο για εσένα και για μένα, από κοντά, ιδιωτικά» », έγραψε στο Instagram η Λιν δίπλα σε μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία της μαζί με την κόρη της και διάσημη τραγουδίστρια.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Μπρίτνεϊ είχε κατηγορήσει την οικογένειά της για την κακοποίηση που βίωσε κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της, τονίζοντας ότι ένιωθε «πιο θυμωμένη» με τη μαμά της παρά με τον πατέρα της και πρώην κηδεμόνα της Τζέιμι Σπίαρς.

Μέσω ενός ηχητικού κλιπ το οποίο έχει πλέον διαγραφεί, η τραγουδίστρια ξέσπασε και πάλι κατά της οικογένειάς της λέγοντας ότι ένιωθε σαν να την είχαν εγκαταλείψει εν μέσω της κηδεμονίας της.

«Με σκότωσαν κυριολεκτικά. Με πέταξαν μακριά», είπε η Σπίαρς και πρόσθεσε: «Ένιωσα σαν να με πέταξε η οικογένειά μου. Έδινα παραστάσεις για χιλιάδες ανθρώπους τη νύχτα στο Λας Βέγκας, η βιασύνη του να είσαι καλλιτέχνης, το γέλιο, ο σεβασμός… Ήμουν μια μηχανή. Ήμουν μια γ… μηχανή, ούτε καν άνθρωπος σχεδόν. Ήταν τρελό.

Με έβαλαν σε μια κατάσταση άγνοιας για να με κάνουν να νιώσω ότι τους χρειάζομαι. “Αν δεν κάνεις ό,τι σου λέμε, θα σου δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό” ισχυρίζεται ότι της έλεγαν και πρόσθεσε:

Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν “Τι θα κάνει ο πατέρας μου αν κάνω κάτι κακό;”. Τι θα γινόταν αν με έβρισκαν; Τι θα έκαναν;” … Και εκείνη με κοίταξε και μου είπε: “Με δουλεύεις, Britney; Ο μπαμπάς σου δεν θα σου το έκανε ποτέ αυτό.

Αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να μου βρει δικηγόρο κυριολεκτικά μέσα σε δύο δευτερόλεπτα», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Ο φίλος μου με βοήθησε να βρω έναν στο τέλος, αλλά κάθε φορά που ερόμουν σε επαφή με μια εταιρεία, το τηλέφωνό μου παρακολουθείτο και μου το έπαιρναν.

«Πώς στο διάολο τη γλίτωσαν;», δήλωσε η Σπίαρς στο ηχητικό απόσπασμα της Κυριακής, συμπληρωνοντας: «Πώς, υπάρχει Θεός; Υπάρχει Θεός; … Το μοιράζομαι αυτό γιατί θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι είμαι μόνο άνθρωπος. Αισθάνομαι όντως θύμα μετά από αυτές τις εμπειρίες και πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό αν δεν μιλήσω γι’ αυτό;».

Διαβάστε επίσης:

Νέα «βόμβα» στο Χόλιγουντ: Ζευγάρι ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε την εκπομπή «Στην υγειά μας» (Video)

Ύμνος στα παραδοσιακά τυριά της Τήνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:53