search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Χαμός σε πτήση: Επιβάτες έστελναν γυμνές φωτογραφίες στο Airdrop – «Θα γυρίσω πίσω και θα σας κατεβάσω», έλεγε ο πιλότος (Video)

30.08.2022 12:50
southwest new

Χαμός έγινε σε πτήση προς το Μεξικό. Οι επιβάτες είχαν διάθεση για… σκανδαλιές, όπως φάνηκε. Ο πιλότος όμως, ώς άλλος… δάσκαλος σε σχολική εκδρομή τους απείλησε ότι θα τους κατεβάσει από το αεροπλάνο.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή: Επεισοδιακή ήταν η πτήση της Southwest Airlines προς το Μεξικό πριν από μερικές μέρες, όπως αναφέρει το gazzetta.gr

Και αυτό λόγω κάποιων επιβατών που θεώρησαν σωστό να στέλνουν ασύστολα γυμνές φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής της Apple, Airdrop.

Στο video που έχει γίνει viral στο TikTok και μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, ακούγεται ο πιλότος, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound – Teighlor Marsalis

«Θα επιστρέψωπίσω και όλοι θα βγείτε έξω. Θα αναγκαστούμε να αφήσουμε την Ασφάλεια να επέμβει και οι διακοπές σας θα καταστραφούν. Ότι και αν είναι αυτό το Airdrop, σταματήστε να στέλνετε γυμνές φωτογραφίες και ας πάμε στο Καμπο», είπε χαρακτηριστικά.

Το αν έπιασαν τόπο τα όσα είπε δεν το γνωρίζουμε, πάντως ο τύπος που ανέβασε το video, δεν είχε κάποιο άλλο για το περιστατικό, οπότε μάλλον όλα πήγαν καλά στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Τα δελφίνια σχηματίζουν τις μεγαλύτερες… παρέες, μετά τους ανθρώπους, προκειμένου να βρουν ταίρι

Η εμβληματική Jaguar δεν θα είναι πλέον το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο στη Βρετανία… (photos)

Ενεργειακή κρίση: Οι τιμές οδηγούν σε απόγνωση πολίτες και κυβερνήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:27