search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:40
MENU CLOSE

«House of the Dragon»: «Ναι» του HBO για β’ κύκλο επεισοδίων (Photos/Video)

30.08.2022 11:30
house of dragon new

Μέσα σε λίγες ώρες η τηλεθέαση που σημείωσε το πρώτο επεισόδιο του «House of the Dragon» του HBO στην πρώτη μετάδοση αλλα και στις προβολές με χρονοκαθυστέρηση, στις ΗΠΑ, ώθησε το τηλεοπτικό δίκτυο να εγκρίνει και δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

«Δεν μπορούμε παρά να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και θα δώσουμε συνέχεια στο έπος του Οίκου των Ταργάριεν με τη δεύτερη σεζόν», δήλωσε η Φραντσέσκα Όρσι, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγράμματος του HBO.

Ενθουσιασμός επικρατούσε και πριν το λανσάρισμα του πρίκουελ του «Game of Thrones».

Τα 20 εκατ. τηλεθεατών σε λίγες μόνον ώρες από τη μετάδοση του πρώτου επεισοδίου του πρώτου κύκλου μάλλον είναι απόδοση που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Στο τέλος της εβδομάδας ο αριθμός των τηλεθεατών που συνολικά είδαν το πρώτο επεισόδιο, σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen που έδωσε το HBO, ξεπέρασε τα 25 εκατ. εντός ΗΠΑ.
Ακόμα καλύτερη απόδοση είχε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς.

Το είδαν 10,2 εκατ. τηλεθεατές αριθμός αυξημένος κατά 2% συγκριτικά με εκείνον του είχε σημειώσει η πρεμιέρα του πρώτου κύκλου στην πρώτη προβολή και αργότερα μέσα στην ημέρα (ώρα ΗΠΑ) θα βγουν και τα συγκεντρωτικά στατιστικά για το δεύτερο επεισόδιο.

Για την ιστορία το 22% της τηλεθέασης της πρεμιέρας προήλθε από την πρώτη προβολή και το υπόλοιπο από τις επαναμεταδόσεις στο γραμμικό κανάλι του HBO.

Άλλα δέκα επεισόδια

Η έγκριση για δεύτερη σεζόν σημαίνει άλλα δέκα επεισόδια και ήδη η είδηση έχει προκαλέσει προβληματισμό λόγω αδημονίας!

Διότι οι φανατικοί της σειράς κάθισαν και υπολόγισαν πως με δεδομένο ότι χρειάστηκαν 10 μήνες γυρισμάτων και αρκετό καιρό στο λεγόμενο post production καθώς για την εφαρμογή των ειδικών ψηφιακών και βίντεο εφέ οι εργασίες αυτές άρχισαν τον Ιανουάριο του 2022 και ακόμα συνεχίζονται, ο δεύτερος κύκλος του «House of the Dragon» εκτιμούν ότι δεν θα βγει πριν το 2024.

Το HBO στο μεταξύ έχει στο «συρτάρι» του επτά ακόμη εκδοχές ιστοριών που «πηγάζουν» από το «Game of Thrones», τέσσερις αφορούν μυθοπλασία και τρεις άλλες, παραγωγές για κινούμενα σχέδια.

Διαβάστε επίσης

Αυτοκτόνησε η παρουσιάστρια του WAOW, Neena Pacholke (photos/video)

Open: Ένας «Έρωτας φυγάς» έρχεται να μας ταξιδέψει τα απογεύματα (Photos/Video)

Σασμός: Επιστροφή στα γυρίσματα για την Μαρία Πρωτόπαππα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50