search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07
MENU CLOSE

Κόντρα για δύο η μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης (πίνακες)

30.08.2022 13:47
tiletheasi_new4

Οι πρώτες αναμετρήσεις για την τηλεθέαση καταγράφηκαν χθες και εντοπίζονται κυρίως στα πρωινά ενημερωτικά των Mega, ΣΚΑΪ και Open, καθώς το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα στις 5/9 όπως επίσης και το πρωινό ψυχαγωγικοενημερωτικό «Happy day» του Alpha.

Την ερχόμενη Δευτέρα (5/9) επίσης θα κάνει επίσημη έναρξη και το ειδησεογραφικό κανάλι ΕΡΤNews με ενημέρωση από τα… αξημέρωτα.

Για την ώρα, στο «προανάκρουσμα» της νέας σεζόν, το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης απέσπασε το Mega και βελτίωσε το μερίδιο του σχεδόν κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με αυτό που είχε την ίδια ακριβώς ημέρα, μια εβδομάδα πίσω, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Στο σύνολο τους τα άλλα κανάλια διατήρησαν με μικρές αποκλίσεις τα μεγέθη των μεριδίων τους.

Στο Mega τη διαφορά έκαναν η πρωινή ενημερωτική «Κοινωνία ώρα Mega» και το «Live news». Στο ΣΚΑΪ η εκπομπή «Σήμερα» με Οικονομου, Κουτροκοη, Παυλόπουλο, ήταν το κορυφαίο της ημέρας για το σταθμό, με αμέσως επόμενο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Στο Open η πρεμιέρα της ενημερωτικής «Καλημέρα Ελλάδα» με το δίδυμο Καμπουράκη – Στάθη αν και είχε χαμηλή απόδοση στην εκκίνησης της ανέβασε στην πορεία «στροφές» αλλά κινήθηκε σε επίπεδα ανάλογα με αυτά της εκπομπής πριν την αλλαγή «φρουράς» και το λανσάρισμα με τους νέους παρουσιαστές. Είχε όμως και ζόρικους «αντιπάλους»…

Κάμψη κατέγραψε η πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΕΡΤ1 που όμως δεν επηρέασε δραματικά το μερίδιο του καναλιού.

Με μερίδια που απλώς υποδηλώνουν την παρουσία τους είναι τα επίσης κρατικά ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3. Το Μακεδονία TV είχε χθες μερίδιο καλύτερο από τα συγκεκριμένα δύο κρατικά κανάλια.

Διαβάστε επίσης:

«House of the Dragon»: «Ναι» του HBO για β’ κύκλο επεισοδίων (Photos/Video)

Αυτοκτόνησε η παρουσιάστρια του WAOW, Neena Pacholke (photos/video)

Open: Ένας «Έρωτας φυγάς» έρχεται να μας ταξιδέψει τα απογεύματα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07