search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Απάντηση υπ. Προστασίας του Πολίτη σε ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σχέση με τις υποκλοπές η αντικατάσταση Τσουβάλα

01.09.2022 16:52
mitarakis- theodorikakos- vouli-new

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αντικατάσταση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κων/νου Τσουβάλα, εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Ο ΣΥΡΙΖΑ είδε σύνδεση με τις υποκλοπές στην «απομάκρυνση» Τσουβάλα. Όπως επισήμανε η Κουμουνδούρου, «ο κ. Τσουβάλας είχε τη βασική ευθύνη για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι», αλλά, όπως προσθέτει, ο Μητσοτάκης, ο οποίος αναβάθμισε και τον κρατούσε τρία χρόνια παρά το κόστος, αποφάσισε να τον καθαιρέσει «μετά τις αποκαλύψεις των υποκλοπών». Παράλληλα, ερωτηματικά που χρήζουν απάντησης εγείρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες της κυβέρνησής του για την τραγωδία στο Μάτι στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας, τέσσερα χρόνια μετά το Μάτι, τέσσερα χρόνια μετά το τηλεοπτικό του σόου πάνω στις στάχτες, την ώρα μάλιστα που υπήρχαν ήδη δεκάδες θύματα, αποφάσισε σήμερα -μέσα από επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ- να μεταθέσει τις ευθύνες της κυβέρνησής του για την τραγωδία στην Αστυνομία.

Του αξίζει ένα «μπράβο» για το… θάρρος και την πολιτική του γενναιότητα.

Σε ό,τι αφορά στην πρόσφατη υπόθεση της ΕΥΠ είναι προφανές, για όσους έχουν στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, ότι δεν έχει -και δεν μπορεί να έχει- την παραμικρή σχέση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον μέχρι σήμερα γενικό γραμματέα Δημοσίας Τάξεως, κ. Τσουβάλα, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία την 3ετη αποστολή του».

Διαβάστε επίσης:

Μακρόν: Ποιος θέλει η Τουρκία να είναι η μοναδική δύναμη που συνεχίζει να μιλά με τη Ρωσία;

Ravil Maganov: Νεκρός ο Πρόεδρος της Lukoil – Έπεσε από τον 6ο όροφο νοσοκομείου (photos)

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έριξε μπουνιά σε 19χρονη και την «ξάπλωσε» στο πεζοδρόμιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:43