search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έριξε μπουνιά σε 19χρονη και την «ξάπλωσε» στο πεζοδρόμιο (Video)

01.09.2022 09:16
bounia new

Άλλο ένα περιστατικό άγριας αστυνομικής βίας έγινε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Ειδικότερα βίντεο δείχνει αστυνομικό  να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο μια 19χρονη κοπέλα, η οποία πέφτει σχεδόν αναίσθητη στο πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό  σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης κατά τη σύλληψη ενός 22χρονου.

Η 19χρονη Ταμάνι Κραμ, όπως φαίνεται στο βίντεο, πλησιάζει τους αστυνομικούς που προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες στον Τζέιμς Έλβιν, ο οποίος – σύμφωνα με τις αρχές – κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Στη συνέχεια η κοπέλα φαίνεται να διαπληκτίζεται με τους αστυνομικούς και ένας από αυτούς την απωθεί και στη συνέχεια την ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο ρίχνοντας της μπουνιά.

Ο αξιωματικός, Κέντο Κίνσεϊ, ο οποίος υποστήριξε ότι αντέδρασε κατ΄ αυτόν τον τρόπο αφού η 19χρονη του επιτέθηκε και τον χαστούκισε, στη συνέχεια την σήκωσε από το πεζοδρόμιο και της πέρασε χειροπέδες.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κατηγόρησε την 19χρονη για επίθεση σε ένστολο, αντίσταση στη σύλληψη, παρεμπόδιση των αρχών και πως χαστούκισε μια 27χρονη γυναίκα στο σημείο, ενώ δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια για τον αστυνομικό που ρίχνει τη γροθιά.

Διαβάστε επίσης

Νέα ειρηνευτική πρωτοβουλία για την Ουκρανία, με το Ιράν σε ρόλο μεσολαβητή (Photos/Videos)

Επιθεωρητής Μπόρις Τζόνσον – Έκανε έφοδο μαζί με αστυνομικούς σε έρευνα για ναρκωτικά

Ευλογιά των πιθήκων: Έσπασε το φράγμα των 50.000 κρουσμάτων σε όλον τον κόσμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:48