search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Εισαγγελέας της ΕΥΠ στην επιτροπή: Γίνεται ουσιαστικός έλεγχος στα αιτήματα για παρακολουθήσεις -Έχουν έξι υπογραφές

01.09.2022 19:37
vlaxou

Για «ουσιαστικό έλεγχο» των αιτημάτων παρακολουθήσεων μίλησε, σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Βλάχου αναφερόμενη στη διαδικασία που ακολουθεί η ίδια επί θητείας της, ως προς τα αιτήματα περί παρακολουθήσεων τόνισε ότι:

«Ζήτησα να προσκομίζεται κάθε αναγκαίο στοιχείο. Το αίτημα έχει 6 υπογραφές υπηρεσιακών. Αν δεν ικανοποιούνται, απορρίπτω. Υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος».

H ίδια φέρεται να επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι το αίτημα για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη έφερε υπογραφές 6 υπηρεσιακών στελεχών της  Υπηρεσίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κυρία Βλάχου φέρεται να είπε στην επιτροπή ότι το τελευταίο διάστημα είχε απορρίψει πάνω από 140 σχετικά αιτήματα για παρακολουθήσεις και υπογράμμισε πως για να προχωρήσει ένα τέτοιο αίτημα χρειάζεται πέντε υπογραφές.

Η κα Βλάχου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε και εκείνη το απόρρητο προκειμένου να μην αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και την παρακολούθηση του Θανάση Κουκάκη.

Διαβάστε επίσης:

Διαβατήρια: Στα 10 χρόνια αυξάνεται η ισχύς τους – Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για την κατασκευή νέων εγγράφων

Ravil Maganov: Νεκρός ο Πρόεδρος της Lukoil – Έπεσε από τον 6ο όροφο νοσοκομείου (photos)

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έριξε μπουνιά σε 19χρονη και την «ξάπλωσε» στο πεζοδρόμιο (Video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:57