search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:55
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Διανομέας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά – Πλημμύρισε λεωφορείο (Videos)

02.09.2022 17:31
kataigida-new

H σφοδρή καταιγίδα που έπληξε νωρίτερα σήμερα τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην πόλη, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρους που παρέσυραν ό,τι βρισκόταν στο διάβα τους.

Δρόμοι γύρω από τα δικαστήρια, η οδός Μοναστηρίου, η Λεωφόρος Στρατού και άλλες κεντρικές οδοί πλημμύρισαν, με το ύψος του νερού να καλύπτει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και τις πινακίδες των οχημάτων.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο που δείχνει έναν διανομέα να παρασύρεται με το μηχανάκι του από τα ορμητικά νερά, έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα καθώς ο άνθρωπος κλήθηκε να βγει στους δρόμους υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Ο άνδρας φαίνεται να χάνει την ισορροπία που και να γλιστράει μέσα στα νερά μαζί με το μηχανάκι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

Εκτός από τους δρόμους πλημμύρισαν και τα αστικά λεωφορεία. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, με το αστικό λεωφορείο να βρίσκεται εν κινήσει ενώ έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε τουλάχιστον 80 κλήσεις κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Μέχρι αυτή την ώρα κλιμάκια της Πυροσβεστικής έχουν επιχειρήσει για έξι αντλήσεις υδάτων, τρεις κοπές δέντρων ανώ σε τρεις περιπτώσεις απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία είχαν παρασυρθεί από την καταρρακτώδη βροχή.

Οι ισχυρές καταιγίδες και τα ξαφνικά μπουρίνια θα συνεχιστούν μέχρι και αργά το βράδυ να εκδηλώνονται κατά διαστήματα, σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης:

Κόλαση φωτιάς σε κατάστημα στην Αχαρνών – Συνεχείς εκρήξεις από φιάλες υγραερίου – Ένας τραυματίας (Photos/Video)

Όταν ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος έλεγε «ναι στο προγαμιαίο σεξ» το 1998 στο Penthouse

Τουλουπάκη: Ζητά να εξαιρεθεί από την πειθαρχική έρευνα σε βάρος της η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:55