search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:56
MENU CLOSE

Λαμπάτος: Αν ήξερα νωρίτερα για την επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στη σύντροφό μου, θα ήμουν εγώ στη φυλακή (Video)

03.09.2022 14:57
labatos

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες για σεξουαλική βία με τις οποίες είναι αντιμέτωπος μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Μάλιστα, ο ηθοποιός -ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του και στη σειρά «Χάι Ροκ»- αποκάλυψε στην εκπομπή «Open Weekend» πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην τότε σύντροφό του.

«Ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια, απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου, πήγα να συμπαρασταθώ στα θύματα και βεβαίως δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτή τη στιγμή που θα συναντιόντουσαν τα βλέμματά μας. Μου κάνει ένα νεύμα “και εσύ εδώ εναντίον μου” και βεβαίως ανταπάντησα και εγώ με ένα νεύμα ότι με αυτά που έχεις κάνει ναι…», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η σχέση που είχα τότε – κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των σίριαλ αυτών που φτιάχναμε το “Χάι Ροκ”- μου είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση να το πω κομψά από τον Πέτρο εκείνη την εποχή πράγμα το οποίο αν το είχα μάθει τότε θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν όπως καταλαβαίνετε μια μαχαιριά ακόμα από τον Πέτρο στην καρδιά μου».

»Με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν το έχει πει πουθενά αυτό το γεγονός μέχρι τώρα. Δεν ξέρω και τι θα κάνει στο μέλλον, αν και εφόσον θελήσει η ίδια να καταθέσει», συνέχισε.

Όπως είπε ο Γιώργος Λαμπάτος το περιστατικό δεν συνέβη σε «εξωτερικό χώρο» αλλά σε «οικείο περιβάλλον».

Σε άλλο σημείο είπε πως όταν τον γνώρισε είχε στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να τον προσέξει… «Φοβόμουν τον Πέτρο. Ο Πέτρος πολύ γρήγορα άρχισε να δίνει δείγματα».

Στην ερώτηση αν θα του έλεγε σήμερα κάτι απαντά: «Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένο άτομο».

Σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που λέγεται ότι υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης ο ηθοποιός είπε: «Αυτά εγώ δεν τα πιστεύω. Αν ήμουν βασιλιάς και ξαφνικά με βάζανε στη φυλακή και γινόμουν ένα τίποτα φυσικά και δεν ήμουνα καλά ψυχολογικά».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την πρεμιέρα (Video)

Ναόμι Κάμπελ: Μιλά για τη μητρότητα έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρη της

Τζέιν Φόντα: Διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:55