search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:48
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την πρεμιέρα (Video)

03.09.2022 12:50
touni

Έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου έκανε η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η influencer μίλησε από τη Θεσσαλονίκη για αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής της.

«Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα, είναι λίγες εβδομάδες αφότου συνήλθα. Τώρα είμαι πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που τρώω είναι ψωμί και συγκεκριμένες τροφές γιατί όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν εμετούς», συνέχισε.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως έχουν βρει όνομα για το αγοράκι τους. «Η Ιωάννα ήθελε σε περίπτωση που ήταν κοριτσάκι να δώσουμε το όνομα της μαμάς της. Το καταλαβαίνω και θα το ήθελα κι εγώ. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ που δεν θα δώσω όνομα από τους γονείς μου. Αν μας βλέπει η μαμά μου να μην στενοχωρηθεί. Έχω κάτι άλλο στο κεφάλι μου», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως το μωρό θα έχει δύο παιδικά δωμάτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης:

Ναόμι Κάμπελ: Μιλά για τη μητρότητα έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρη της

Τζέιν Φόντα: Διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες

Salt Bae:  Ο Νουσρέτ φεύγει από το νησί των ανέμων ακούγοντας… Ελένη Βιτάλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:47