search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Ράλλυ Ακρόπολις: Δείτε την εντυπωσιακή Super ειδική διαδρομή που στήνεται στο ΟΑΚΑ (Video)

03.09.2022 10:15
Rally Acropolis OAKA_new

Ήταν 2005 όταν 70.000 θεατές γέμισαν το ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρώτη Super ειδικη διαδρομή για το WRC ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εντός σταδίου.

Οι εικόνες από εκείνη την ανεπανάληπτη βραδιά ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο διαφημίζοντας την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φέτος με τον τουρισμό να ανακάμπτει μετά από δύο δύσκολα χρόνια, η Super ειδική του ΟΑΚΑ έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα προκειμένου να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα η χώρα μας και να προσελκύσει και πάλι επισκέπτες προκειμένου να ζήσουν από κοντά ένα ανεπανάληπτο event.

Όπως φαίνεται στο εντυπωσιακό βίντεο από drone οι εργασίες τείνουν προς ολοκλήρωση και όλα δείχνουν έτοιμα για μια ακόμη ανεπανάληπτη βραδιά για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

Φρανκ Ντρέικ: Ο πρωτοπόρος της αναζήτησης εξωγήινων και δημιουργός της ομώνυμης εξίσωσης

Γκορμπατσόφ: Με μια σεμνή τελετή, απουσία του Ρώσου Προέδρου Πούτιν και Δυτικών ηγετών πραγματοποιείται σήμερα η κηδεία του

Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της αντιπροέδρου Κίρσνερ πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09