search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Ωρωπός: Μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου ο διανομέας που ξεψύχησε στην άσφαλτο

04.09.2022 18:50
ekav765-new

Μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου είναι ο 17χρονος διανομέας, που ξεψύχησε το βράδυ του Σαββάτου, μετά από τροχαίο τον Ωρωπό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τροχαίο σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Αμφιαράειου-Χαλκουτσίου έξω από τις παλιές φυλακές Ωρωπού, όταν ο οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του 17χρονου.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός, ο οποίος φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο νεαρός διανομέας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Καπανδριτίου και στη συνέχεια στο Γ. Γεννηματάς, όπου και διαπιστώθηκε τα ξημερώματα ο θάνατός του.

Ο οδηγός του Ι.Χ. αμέσως μετά το τροχαίο εξαφανίστηκε. Εμφανίστηκε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του οχήματος ο οποίος του είχε δώσει το αμάξι, δηλώνοντας πως οδηγούσε.

Όταν έγινε γνωστό πως ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ανακάλεσε.

«Καλό ταξίδι Βασιλάκη»

Συγκινεί η ανάρτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Ωρωπός για τον 17χρονο.

«Από αυτή τη φωτογραφία κάποιος πλέον λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ενα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!», ανέφεραν οι υπεύθυνοι της ομάδας στο συγκινητικό τους αντίο.

Διαβάστε επίσης:

Trannos: «Να φοράτε ζώνη, ίσως σώσει και τη δική σας ζωή» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το Νοσοκομείο

Κρήτη: Στο νοσοκομείο η μητέρα του βρέφους που αφέθηκε από τον πατέρα στο αμάξι

Αίγινα: 18χρονος ψαροντουφεκάς ανασύρθηκε νεκρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04