search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:38
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 21χρονος που σκότωσε και εγκατέλειψε τον ντελιβερά

01.11.2021 09:13
troxaio_delivery33

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα, το βράδυ του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday, ο νεαρός οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ορίστηκε, μάλιστα, τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει έως τώρα γνωστή. Στη συνέχεια ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Δύο συγκεντρώσεις για τον θάνατο του 47χρονου

Την ίδια ώρα, έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αφορμή τον θάνατο του 47χρονου εργαζόμενου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου.

Ειδικότερα, στις 09.00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν διανομείς φαγητού, που είδαν ακόμη έναν συνάδελφό τους να χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε επίσης:

«Καμπανάκι» Παγώνη για κορωνοϊο: Ξεκίνησαν οι μεταφορές ασθενών στην Αθήνα από άλλες περιοχές

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Να αλλάξει το επίθετο του παιδιού του δολοφόνου ζητάει η οικογένεια του θύματος

Καιρός σήμερα: Με βροχές και ισχυρούς ανέμους «μπήκε» ο Νοέμβριος (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:36