search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:49
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αυτόπτες «καίνε» τον 21χρονο που σκότωσε τον ντελιβερά (Video)

31.10.2021 18:33
peripoliko_new

«Καίγεται» από τους αυτόπτες μάρτυρες ο 21χρονος οδηγός του διθέσιου σπορ αυτοκινήτου, που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος οδηγός, μετά το τροχαίο εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον ντελιβερά και απομακρύνθηκε με τα πόδια από το σημείο. Τελικά, εντοπίστηκε σε έναν κοντινό πεζόδρομο και συνελήφθη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 21χρονος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και όπως όλα δείχνουν έκανε κόντρα με άλλο αμάξι. Μάλιστα, οι μαρτυρίες αναφέρουν πως είχε ήδη περάσει δύο κόκκινα φανάρια και αυτό ήταν το τρίτο κόκκινο φανάρι που παραβίασε πριν εμπλακεί στο μοιραίο τροχαίο.

Από την άλλη, ο άτυχος ντελιβεράς έφυγε κανονικά όταν το φανάρι του άναψε πράσινο, αλλά το σπορ αμάξι «καρφώθηκε» πάνω του.

Διαβάστε επίσης:

Φθινοπωρινές εκπτώσεις από Δευτέρα – Πότε «πέφτουν» Black Friday και Cyber Monday

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν είναι τώρα η ώρα να μιλήσω

Τουρκία: Φρεγάτα σε απόσταση αναπνοής από το «Nautical Geo» στην Ανατολική Μεσόγειο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:25