search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:36
MENU CLOSE

Καιρός σήμερα: Με βροχές και ισχυρούς ανέμους «μπήκε» ο Νοέμβριος (Videos)

01.11.2021 08:23
kairos–new

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα, ένω τοπικές βροχές αναμένονται μετά τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά.

Τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα υπάρχει πιθανότητα τοπικών καταιγίδων με την ορατότητα να είναι περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο και απο νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, ο καιρός θα είναι άστατος με παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη οι οποίες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα σταματήσουν. Τοπικές βροχές αναμένονται μετά τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά, κυρίως στα νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 18, στην Ήπειρο από 1 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 18-19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 10 έως 17-18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 19-21 βαθμούς, ενώ στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Ιόνιο νότιοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18-19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απο διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 15-16 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικό αδιέξοδο στην αντιμετώπιση της πανδημίας – Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους εισηγούνται οι ειδικοί

Επεισόδιο με έναν τραυματία στο Κέντρο Φιλοξενίας Διαβατών

Προπηλακισμός Βασιλακόπουλου: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58