search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Προπηλακισμός Βασιλακόπουλου: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας (Video)

31.10.2021 19:38
elegxoi-new

Την εκδοχή του για την επίθεση στον καθηγητή πνευμονολογίας, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο έδωσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, στην οποία έλαβαν χώρα τα γεγονότα.

Όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΤ, σύμφωνα με τον μαγαζάτορα το τραπέζι είχε κλείσει μία φαρμακευτική εταιρεία, που είχε διαβεβαιώσει ότι άπαντες ήταν εμβολιασμένοι και γι’ αυτό δεν ελέγχθηκαν τα πιστοποιητικά τους.

Μάλιστα, σημείωσε ότι όταν τελείωσαν το φαγητό τους, συμβούλευσαν τον ιδιοκτήτη να είναι πιο επιμελής στους ελέγχους.

Στη συνέχεια, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά έγινε μια φασαρία ανάμεσα στον κ. Βασιλακόπουλο και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή του τελευταίου.

«Δεν έχω καμία διάθεση να εκδικηθώ ή να τιμωρήσω τον οποιονδήποτε, δεν πρόκειται να υποβάλω μήνυση στους ανθρώπους που έκαναν όσα έκαναν εναντίον μου, ο στόχος της δημόσιας παρέμβασής μου δεν είναι να δικαιωθώ, τιμωρώντας τον μαγαζάτορα και αυτούς που μου επιτέθηκαν, είναι να ευαισθητοποιήσω την ελληνική κοινωνία ότι πρέπει όλοι να λειτουργήσουμε με ηρεμία και να ακολουθήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε πάντως ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος με νέες του δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Βέροια: Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού πριν από το ματς

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Θεσσαλονίκη: Αυτόπτες «καίνε» τον 21χρονο που σκότωσε τον ντελιβερά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:44