search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 20χρονη πήγε σε μπαρ να διασκεδάσει με πλαστό πιστοποιητικό

20.10.2021 17:39
psifiako_pistopoiitiko-new

Μια κοπέλα 20 ετών επιχείρησε να πάει να διασκεδάσει σε μπαρ αλλά επειδή δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού θεώρησε καλό να δανειστεί ένα. Σε έλεγχο που έγινε όμως οι αρχές διαπίστωσαν πως το πιστοποιητικό δεν άνηκε σε εκείνη.


Όπως αναφέρει το gretimes.gr, Η νεαρή συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν ελέγχους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κατά την απολογία της, σήμερα η 20χρονη ομολόγησε την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη, ενώ ισχυρίστηκε ότι ήθελε να βγει για διασκέδαση και πως είχε κάνει προηγουμένως rapid test.

Το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε στην 20χρονη χρηματική ποινή 200 ημερησίων μονάδων προς πέντε ευρώ, καθώς χρησιμοποίησε γνήσιο έγγραφο που ανήκει σε άλλον.


Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, σε περίπτωση μη καταβολής της παραπάνω χρηματικής ποινής, προβλέπεται φυλάκιση 3 μηνών, με τριετή αναστολή.

Διαβάστε επίσης:

Δακτύλιος: «Κλείδωσαν» τα νέα μέτρα – Δραστικό «ψαλίδι» στις άδειες, ποιοι εξαιρούνται (Videos)

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Δολοφονία ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της

Κορωνοϊός: Ποια είναι η αποτελεσματικότητα κάθε εμβολίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:27