search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Λουκίδης για επίθεση σε Βασιλακόπουλο: «Υπήρχε στόχευση στο πρόσωπό του» (Video)

31.10.2021 13:54
pistopoiitiko_emvoliasmou

Για τον προπηλακισμό σε βάρος του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα και την ευγενική παρατήρηση που εκείνος έκανε στους ιδιοκτήτες μίλησε στο Open ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης.

«Κοιτάξτε αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός και κυρίως πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε ένα μέρος μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Αυτό το μέρος της προσπάθειας δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στο Αττικό και μπορεί να βλέπω τους αρρώστους, δεν είναι ο γιατρός ο ειδικευόμενος που κάνει δουλειά παραπάνω, δεν είναι η νοσηλεύτρια, δεν είναι η καθαρίστρια που καθαρίζει τον θάλαμο. Είμαστε όλοι μέρος μιας προσπάθειας. Και μέρος της προσπάθειας είναι η κοινωνία», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Από την ευγενική παρατήρηση στον προπηλακισμό

Αναφερόμενος στο περιστατικό στην ταβέρνα, ο κ. Λουκίδης περιέγραψε τι συνέβη. «Χθες, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στο πλαίσιο ενός συνεδρίου σε τοπική ταβέρνα, έγινε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού – γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν. Τότε υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Θα μπορούσαν με ευγένεια να απαντήσουν. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος».

Επιβεβαίωσε πως αυτός ήταν  που «πολύ ήρεμα και πολύ ευγενικά» έκανε την παρατήρηση και ανέφερε για τον κ. Βασιλακόπουλο ότι απλά μετά «υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του».

«Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ειπώθηκαν πάρα πολύ άσχημα πράγματα από την πλευρά του προσωπικού και της ιδιοκτησίας. Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί. Και μια επιχείρηση θα πρέπει να προστατεύσει την πελατεία της», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος για Πέραμα: Δεν πρόκειται να αφήσω ανυπεράσπιστους τους Έλληνες αστυνομικούς

Γυναικοκτονίες: «Πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς» – 163 εκατ. αναζητήσεις στη Google

Self test: Στο edupass.gov.gr από αύριο το αποτέλεσμα για μαθητές δημοσίων σχολείων (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15