search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Θα ζητήσω αστυνομική προστασία» – Τι απαντούν οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας (Video)

31.10.2021 12:04
ESTIASI

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχτηκε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

«Ήμασταν περίπου 20 πνευμολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας πήγε (στη διεύθυνση του μαγαζιού) και με ευγένεια τους είπε: “παιδιά πρέπει να γίνεται έλεγχος”», περιέγραψε στο Mega.

«Αμέσως μετά», συνέχισε ο κ. Βασιλακόπουλος, «έξαλλος κάποιος νεαρός μπρατσωμένος ήρθε στο τραπέζι να ζητήσει το λόγο, μας έδιωξαν κακήν κακώς από το μαγαζί, μου ζήτησε το λόγο πήγε στο τραπέζι τους και τους έδιωξε κακήν κακώς. Μας επιτέθηκαν, εμένα με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο και του συναδέλφου που προσπάθησε να με προστατεύσει, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με δούνε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο που δουλεύω, θα μου κάψουν το αυτοκίνητο».

«Βασιλακόπουλε ψόφα»

Ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε πως δεν θα υποβάλλει μήνυση, διότι στόχος του δεν είναι να τιμωρήσει και έκανε έκκληση στον κόσμο να εφαρμοσθούν τα μέτρα. Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει αστυνομική προστασία, καθώς δέχεται συνεχώς απειλές και βρισιές, όπως για παράδειγμα «Βασιλακόπουλε ψόφα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους υποστήριξαν πως γνώριζαν ότι θα έρχονταν οι λοιμωξιολόγοι στην ταβέρνα τους και δεν έκαναν έλεγχο, διότι ήξεραν ότι είναι όλοι τους εμβολιασμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Tηλεθέαση Σαββάτου: «Πονοκέφαλος» για τον Νίκο Μάνεση – Σάρωσε η Χριστίδου

Πρύτανης ΑΠΘ: Είμαστε σε συναγερμό, προς αύξηση κρουσμάτων – Έως και 5πλάσιοι οι ασυμπτωματικοί

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45