search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Του επιτέθηκαν σε ταβέρνα επειδή ζήτησε να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά – «Με έριξαν κάτω» (Video)

30.10.2021 20:15
elegxos_pistopoiitikwn

O καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα όταν άλλος συνάδελφός του ζήτησε να γίνει έλεγχος στα πιστοποιητικά.

Το περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα στα Μετέωρα, όπου ο πνευμονολόγος έτρωγε με παρέα 20-25 συναδέλφων του, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο συνεδρίου στην Καλαμπάκα για το άσθμα.

Όταν είδαν ότι ουδείς από τους πελάτες στο εσωτερικό της ταβέρνας ελέγχεται ως προς το αν φέρει πιστοποιητικό εμβολιασμού, απευθύνθηκαν στους ιδιοκτήτες, με ευγενικό τρόπο,. ρωτώντας τους για ποιο λόγο δεν συμμορφώνονται με το νόμο.

Τότε, εκείνοι -όπως κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ- τους επιτέθηκαν, τους προπηλάκισαν και τους ζήτησαν να φύγουν.

«Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του που μου επιτέθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής, ο οποίος είχε μιλήσει κατά το παρελθόν για τις απειλές που έχει δεχτεί, γνωστοποίησε πως σκοπεύει να υποβάλει μηνύσεις κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Έρχεται ο «Νέαρχος» – Πού και πότε θα «χτυπήσει» ο κυκλώνας – Δορυφορική εικόνα

Ιερώνυμος σε Αμβρόσιο: Σεβαστείτε σεις πρώτος την ιστορία σας

Τούμπα: Πέτρες, μολότοφ, χημικά και συγκρούσεις οπαδών με την αστυνομία (Video, Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:48