search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Τούμπα: Πέτρες, μολότοφ, χημικά και συγκρούσεις οπαδών με την αστυνομία (Video, Photos)

30.10.2021 19:11
molotof
Φωτογραφία αρχείου

Ένταση ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αστυνομία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα και ενώ οι πρώτοι έκαναν πορεία.

Συγκεκριμένα, μόλις η πορεία έφτασε κοντά στον φραγμό που είχε στήσει η αστυνομία στην οδό Κλεάνθους, άγνωστοι πέταξαν πέτρες προς τα ΜΑΤ για να έρθει η απάντηση με χρήση χημικών.

Τρία αμάξια έπιασαν φωτιά από μολότοφ που έπεσαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν δυο προσαγωγές ατόμων.

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και πρόθεσή της ήταν να καταλήξει στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος η Θύρα 4.

Η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ γινόταν κατά του αθλητικού νόμου Αυγενάκη και του διαχωρισμού των φιλάθλων για την είσοδο τους στα γήπεδα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Δείτε φωτογραφίες από το Τhes:

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα: «Παρακαθίσατε στον Μεσαίωνα μερικοί»

Κρανιδιώτης σε Κύρτσο για Πέραμα – «Πας καλά;»

Πλακιωτάκης: H Τουρκία δεν δέχτηκε πίσω το πλοίο της με τους 400 πρόσφυγες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51