search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:42
MENU CLOSE

«Τρίποντο» τηλεθέασης από την ΕΡΤ1

05.09.2022 14:06
tiletheasi3322_new

Περιθώρια στον ανταγωνισμό δεν υπήρχαν πολλά, με την ΕΡΤ1 να έχει το «φιλέτο» του Ευρωμπάσκετ και την ΕΡΤ3 στη σκιά της απλώς να «ξεκολλά» από το 2%.

Την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της αθλητικής διοργάνωσης με την μετάδοση του ματς Κροατίας- Ελλάδας το πρώτο κρατικό κανάλι κατάφερε και είχε ίδια δυναμική με τον Alpha.

Τη μέρα πάντως «κέρδισε» το Mega χάρη στο «Live news» και στην βελτιωμένη απόδοση που είχαν οι σε επανάληψη σειρές «Στο παρα πέντε» και «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Το Σάββατο ήταν αναμενόμενη η άνετη και με διαφορά επικράτηση της ΕΡΤ1 με μερίδιο 14,8%. Περίπου οι  μισοί από όσους ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους το βράδυ παρακολούθησαν απ’ ό,τι φαίνεται και από τα δεδομένα της Nielsen το συναρπαστικό ματς μεταξύ ΕλλάδαςΙταλίας (στο Μιλάνο) και την άνετη επικράτηση της γαλανόλευκης ομάδας.

Έπεσε πολύ «σπρωξίδι» μεταξύ των ΑΝΤ1, Alpha, ΣΚΑΪ και Mega για την τελική κατάταξη στις άλλες θέσεις αφού την ημέρα κέρδισε το πρώτο κανάλι της ΕΡΤ.

Έχει επίσης ένα ενδιαφέρον η «κόντρα» ανάμεσα σε ΕΡΤ3 και ΜακεδονίαTV. Το τρίτο κρατικό κανάλι παρότι είχε απευθείας μεταδόσεις αγώνων του Ευρωμπάσκετ εξακολουθούσε να «απειλείται» από το, επίσης θεσσαλονικιώτικο, ιδιωτικό κανάλι.

Την Κυριακή, με «ρεπό» στη μπασκετική διοργάνωση για την εθνική ομάδα, η «τάξη» έδειξε να αποκαθίσταται και την πίτα σχεδόν ισόποσα μοιρασμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι της ανάμεσα σε τέσσερα κανάλια.

Τα μερίδια των ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 ήταν βελτιωμένα καθώς  «τσίμπησαν» τηλεθέαση η ΕΡΤ χάρη στην μετάδοση της Θείας Λειτουργίας  και του αγώνα Φορμουλα 1 από την πίστα του Ζάντβορτ της Ολλανδίας και η ΕΡΤ3 κυρίως από τον αγώνα μπάσκετ Λιθουανίας-Γαλλίας.

Τη μέρα «κέρδισε» ο ΑΝΤ1 κυρίως χάρη στις δύο ελληνικές ταινίες (Ο εξυπνάκιας» και «Η νύφη το ‘σκασε») και την μετάδοση σε μαγνητοσκόπηση της θεατρικής παράστασης «Ζητείται σεφ της κωμωδίας».

Διαβάστε επίσης:

«Μάχη» στα ΕΜΜΥ ανάμεσα σε Netflix και ΗΒΟ

Χαμός με Πορτοσάλτε – Σβέρκο στον ΣΚΑΪ: «Είστε γατάκια μπροστά στον Τσίπρα» – «Κάθεσαι κλαρίνο στον Άδωνη» (video)

Χρήστος Θηβαίος, Νίκος Τερζής και Γιάννης Κότσιρας στον «Σασμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:42