search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:09
MENU CLOSE

Τζούλια Ρόμπερτς: «Η οικογένεια Κλούνεϊ με έσωσε από τη μοναξιά και την απόγνωση»

06.09.2022 17:05
roberts_new

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία «Ticket to Paradise» που γυρίστηκε στην Αυστραλία.

Οι δυο ηθοποιοί είναι φίλοι μεταξύ τους πολλά χρόνια και η Ρόμπερτς σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πώς η οικογένεια Κλούνεϊ την έσωσε από τη μοναξιά και την απόγνωση.

Σε μια κοινή τους συνέντευξη στους New York Times για τη νέα ταινία, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε, πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμενε μόνη της σε ένα σπίτι, ενώ ο Κλούνεϊ, η σύζυγός του Αμάλ και τα παιδιά τους, έμεναν από πάνω.

«Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, με όλα αυτά τα άγρια πουλιά, και η Τζούλια είχε το σπίτι ακριβώς κάτω από την Αμάλ, εμένα και τα παιδιά», εξήγησε ο Κλούνεϊ. «Έβγαινα νωρίς το πρωί και έλεγα «κρα-κρα» και η Τζούλια έβγαινε και έλεγε «κρα-κρα». Και μετά της πηγαίναμε ένα φλιτζάνι καφέ. Ήταν η θεία Τζούτζου για τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Τότε, η Τζούλια Ρόμπερτς είπε: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την πλήρη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μακριά από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου από τότε που ήμουν 25 ετών».

Η σταρ περιέγραψε ότι την πρώτη φορά που έφτασαν στην Αυστραλία ήταν όλοι σε καραντίνα και όπως λέει την 11η ημέρα «ήμουν λίγο: “Ποια είμαι; Ποια είμαι; Πού είμαι; Τι είναι αυτό το δωμάτιο από το οποίο δεν φεύγω;”. Είναι αστείο.

Δεν τα είχα προβλέψει πραγματικά όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Η ευχή στη Φαίη Σκορδά και το σχόλιο για το όνομα της εκπομπής της (video)

Χρήστος Λούλης: Εγώ την έπαθα τότε, την ψώνισα – Κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος… (video)

Αργυρός για Μουζουράκη: Μπορεί να μην είχε πιει καφέ, να μην είχε ξυπνήσει ακόμα! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:04