search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:11
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Βλέπουν συντονισμένη επίθεση από Γεωργιάδη – Βορίδη 

07.09.2022 06:01
voridis_adonis_new

Συντονισμένη επίθεση από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ. 

Θέμα των ημερών είναι οι μετεκλογικές συνεργασίες και ο εκλογικός νόμος. Όπως γίνεται αντιληπτό τις τελευταίες μέρες κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης κάνουν λόγο για ανάγκη αλλαγής του λόγω της δυσμενούς διεθνούς συνθήκης που υπάρχει. Σε αυτό το πλαίσιο ο Υπουργός Εσωτερικών επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντας του ευθύνη για ακυβερνησία

«Έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί με κανέναν και μάλιστα δεν διαμορφώνεται και ένα πεδίο διαλόγου και λεκτικής δυνατότητας συνεννόησης. Το ΠΑΣΟΚ με τον τρόπο που πολιτεύεται το τελευταίο διάστημα προφανώς προσχωρεί σε μία ανταγωνιστική προσέγγιση της ρητορικής του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος θα πει τα πιο πολλά, ποιος θα πει τα πιο χοντρά», είπε ο Μάκης Βορίδης στον ΣΚΑΪ. Στον κ. Βορίδη απάντησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

«Αφού δεν έπιασε η ευχή του Αδωνη να πάει το #πασοκ στο 3% θα αλλάξουν τον εκλογικό νόμο και ανέλαβε ο Βορίδης! Τόσο καιρό μας παρακολουθούσαν, δεν το είχαν καταλάβει … Βιάζεστε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι του χεριού σας.. Θυμηθείτε, ότι και αν κάνετε, το #πασοκ θα κερδίζει, ο χρόνος μετρά αντίστροφα», έγραψε στο Facebook o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν ψήφισε το νόμο για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΣΟΚ ανοίγει μέτωπο με αυτούς τους δύο Υπουργούς καθώς εκτιμάται ότι υπάρχει συντονισμένη επίθεση και από τους δύο.

Διαβάστε επίσης:

Ξέφυγε η Ραχήλ Μακρή για την υποδοχή του Μαρσέλο – Οι αναρτήσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Κατερίνα Μονογυιού: Θα κάνω κατάψυξη ωαρίων – Ο Τζώρτζης είναι εδώ, οι ψυχές δεν φεύγουν (video)

Εκλογικός νόμος: Ποιοι θεωρούν δεδομένο ότι θα τον αλλάξει ο Μητσοτάκης – Ο «προφητικός» Βενιζέλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08