search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:24
MENU CLOSE

Θύμιος Μπουγάς: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το bullying – «Αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά;»

07.09.2022 11:38
bougas_new

Ο Θύμιος Μπουγάς, η περιπέτεια του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, μίλησε για το bullying που δέχτηκε, την εξαφάνιση αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του.

«Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα πράγματα, που δεν έχω κάνει», είπε αρχικά ο Θύμιος Μπουγάς.

«Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, δεν έχω κανένα θέμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ατύχημα το οποίο του προκάλεσε παραμόρφωση στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Το ατύχημα έγινε πριν 14 χρόνια, το 2008, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Είχα μεγάλη ταλαιπωρία, μέχρι που κάποιοι γιατροί σταμάτησαν να προχωράνε τη διαδικασία για αποκατάσταση. Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο και δεν με ξαναπήραν. Έμενα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και μάζευα καλώδια για να πουλήσω τον χαλκό, έτσι ζουσα.», υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας πως, «σταμάτησα να έχω επαφές με φίλους και οικογένεια, ήταν δική μου απόφαση».

Για την εξαφάνισή του, και τις προσπάθειες από τις αρχές να τον εντοπίσουν δήλωσε πως, «δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος».

«Δεν ήξερα ότι με αναζητούν, κόλλα ένα χαρτί σε μια κολώνα να το διαβάσω. Όταν με βρήκαν ήρθαν και έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν με φακούς».

Για το bullying που δέχθηκε ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά (που μου έκαναν bullying), διαφορετικά τα πράγματα θα συνεχιστούν. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying, αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά;», αναρωτήθηκε ο Θύμιος Μπουγάς.

«Το θέμα δεν είναι αν ήξερε η τοπική κοινωνία, αλλά να το σταματήσουμε. Θέλω να βρω μια δουλειά, γιατί θέλω να συνεχίσω την ζωή μου», κατέληξε μιλώντας στο Mega.

Διαβάστε επίσης:

Κακοποίηση ζώων σε Καβάλα και Μέγαρα: Έσερνε ασβό με το μηχανάκι – Εντοπίστηκε γάιδαρος με κομμένο πόδι (Video)

Allou Fun Park: «Ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού» λέει το πάρκο ψυχαγωγίας (Video)

Εξάρχεια: Δικηγόροι καταγγέλλουν αστυνομική βία – «Τον έπιασε από τον λαιμό, του έκανε κεφαλοκλείδωμα, μου ζήτησαν να βγάλω τα ρούχα μου» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:21