search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:10
MENU CLOSE

Θύμιος Μπουγάς: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο» (Video)

25.06.2022 11:14
8imios bougas

Για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή του μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο Θύμιος Μπουγάς.

Ο άνθρωπος, ο οποίος κρυβόταν στον Πύργο μετά το ακραίο μπούλινγκ που υπέστη, ευχαρίστησε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν. 

Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη: «εάν συναντήσεις εκεί στον Πύργο, αυτά τα παιδιά που σου φέρθηκαν με τον τρόπο που είδαμε, άγριο τρόπο, τι θα ήθελες να τους πεις μετά από αυτή την περιπέτεια; Είναι νέα παιδιά, κάποια ζητούν συγγνώμη κάποια άλλα όχι. Τι θα έλεγες;», απάντησε: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο».

«Εντάξει παιδί μου, δεν είναι όλοι ίδιοι. Κάποιοι ζητούν συγγνώμη κάποιοι επιμένουν σ’ ένα παιχνίδι άγριο που το θεωρούν ότι είναι διασκεδαστικό. Εσύ πάντως αν θα τους δεις στο δρόμο τι θα πεις;», τον ρώτησε ξανά δημοσιογράφος. «Τίποτα δεν θα πω, τι να τους πω», απάντησε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου. 

Του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ. Εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται, σύμφωνα με το anikoloyli.gr.

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε. Πολλοί από αυτούς είχαν επικοινωνήσει και με την εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 46χρονης – Πρώτα τη χτύπησε και μετά τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Σοκ στον Βόλο: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του, γιατί δεν του αγοράζει μηχανάκι – «Θα σε θάψω παλιόγρια»

Μάνδρα: Αντιδήμαρχος γρονθοκόπησε γυναίκα αντιδήμαρχο και την έστειλε στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:09