ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:31
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που η Λιζ Τρας μαθαίνει τα νεότερα για την υγεία της (Video)

08.09.2022 17:12

Σε βίντεο αποτυπώθηκε η στιγμή που η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε εξέλιξη βρισκόταν η συζήτηση για την ενεργειακή κρίση, με την Λιζ Τρας να αποκαλύπτει τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση, πριν ενημερωθεί για την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σημειώνεται ότι στο χαρτοφυλάκιο του Ναντίμ Ζαχάουι περιέχονται η γη και τα περιουσιακά στοιχεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Για αυτό και είχε την ευθύνη να ενημερώσει την πρωθυπουργό άμεσα.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από την αναπληρώτριά του, Άντζελα Ρέινερ.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε πως «ολόκληρη η χώρα ανησυχεί».

«Ξέρω ότι μιλώ εξ ονόματος ολόκληρης της Βουλής όταν λέω ότι στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και ότι αυτή και η βασιλική οικογένεια είναι στις σκέψεις και τις προσευχές μας αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Λίντσεϊ Χόιλ.

«Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την βασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο φαινόμενο: Κυκλικό ουράνιο τόξο περιβάλλει αεροσκάφος (Photos/Video)

Στα άδυτα της FSB: Η δράση και o τρόπος σκέψης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών – Οι αποκαλύψεις Ρώσου πράκτορα

Βρετανία: Το «πάγωμα» των τιμών ενέργειας για δύο χρόνια ανακοίνωσε η Τρας

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06
Exit mobile version