search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:21
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Βρετανία θρηνεί για τον θάνατό της – Χαμός στο Twitter

08.09.2022 21:55
elisavet76-new

Θρήνος επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών.

«Η βασίλισσα πέθανε ειρηνικά στο Μπαλμόραλ σήμερα το απόγευμα. Η βασιλική οικογένεια θα παραμείνει σήμερα στο Μπαλμόραλ και θα επιστρέψει στο Λονδίνο αύριο», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Την ίδια στιγμή, θα ακολουθήσει μια περίοδος δεκαήμερου πένθους σε όλες τις χώρες, καθώς εκατομμύρια υπήκοοι της στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό προσπαθούν να συμβιβαστούν με τον θάνατό της.

Η σημαία κυματίζει μεσίστια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες Λονδρέζοι και τουρίστες για να θρηνήσουν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Πολλοί από τους συγκεντρωμένους ξέσπασαν σε λυγμούς ενώ στο πλήθος επικρατούσε σιγή.

Θρήνος και στο Twitter

Καταιγισμός αναρτήσεων παρατηρήθηκε στο Twitter από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας απεβίωσε.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Το «πάγωμα» των τιμών ενέργειας για δύο χρόνια ανακοίνωσε η Τρας

Ντοκουμέντο: «Πάρτε τηλέφωνο τον Πούτιν» – Η δραματική έκκληση του Ζελένσκι στον Μακρόν τις πρώτες ώρες του πολέμου (Video)

Στα άδυτα της FSB: Η δράση και o τρόπος σκέψης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών – Οι αποκαλύψεις Ρώσου πράκτορα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19