search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:08
MENU CLOSE

Εκλογές: Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η κόρη του Φώτη Κουβέλη

12.09.2022 06:30
mariakouveli_new

Σε λιγότερο από οκτώ μήνες θα γίνουν εκλογές και γι’ αυτό το λόγο στα πολιτικά γραφεία οργανώνουν τα ψηφοδέλτια τους. 

Τα κόμματα θέλουν να σχηματίσουν άκρως ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χτίζει «σκληρό» ψηφοδέλτιο στην Α’ Αθήνας. 

Ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός αφού στην Α’ Αθήνας θα είναι υποψήφιοι ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Βούτσης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης. Σε αυτές τις υποψηφιότητες αναμένεται – όπως έχει γραφτεί από το topontiki.gr – να προστεθεί και ο Εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος

Στην ίδια εκλογική περιφέρεια θα είναι υποψήφια και η κόρη του Φώτη Κουβέλη, γνωστή δικηγόρος Μαρία Κουβέλη. Η κ. Κουβέλη είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας έδωσε προεκλογική μάχη για τον σταυρό στην Κεντρική Επιτροπή και εκφράζει την προεδρική τάση μες το κόμμα. Όσον αφορά τις συνεργασίες είναι υπέρ της προοδευτικής διακυβέρνησης. 

Σε συνέντευξή της είχε πει πως με έχει ανοίξει ο δρόμος για την προοδευτική διακυβέρνηση. «Αν στις εκλογές με απλή αναλογική βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει ο δρόμος για τη συγκρότηση της προοδευτικής κυβέρνησης, με όσες δυνάμεις μπορούν να συμβάλλουν ώστε να διαμορφωθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή, χωρίς να χρειαστεί να πάμε σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο newsisque. 

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Δείπνο Καραμανλή – Σαμαρά

Παριστάνει τον… ψυχίατρο ο πρεσβευτής της Τουρκίας!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η τυχαία συνάντηση με τον Λευτέρη Πανταζή και το instagram story

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59