search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:08
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε δημοτικό σχολείο της Δραπετσώνας για τον αγιασμό (photos)

12.09.2022 11:29
mitsotakis_agiasmos

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας βρέθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον καθιερωμένο αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μαζί του ήταν και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τα παιδιά και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, ενώ δεν έλειψαν και οι selfies με τους μικρούς μαθητές.

«Να σας ευχηθώ να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά με χαρά, με υγεία, χωρίς τις περιπέτειες και τις αγωνίες της πανδημίας, σε ένα σχολείο το οποίο αλλάζει, εξελίσσεται και προσπαθούμε συνέχεια να γίνεται ολοένα και καλύτερο. Με περισσότερους εκπαιδευτικούς, για πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια διορίσαμε σχεδόν 25.000 νέους εκπαιδευτικούς. Με διευρυμένο πρόγραμμα στο ολοήμερο σχολείο, τα μισά ολοήμερα σχολεία θα λειτουργήσουν μέχρι τις 17:30 το απόγευμα, για μεγάλη ανακούφιση για εργαζόμενους γονείς, αλλά μία ευκαιρία και για στο σχολείο να προσφέρει στα παιδιά μας νέες εμπειρίες και πρόσβαση σε νέες δεξιότητες. Με νέα προγράμματα σπουδών, με εργαστήρια σπουδών, προσπαθούμε να κάνουμε για τα παιδιά μας, το σχολείο πιο ενδιαφέρον. Και θέλω σε αυτή τη στιγμή να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας. Σε αυτούς οι οποίοι, στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, προσαρμόστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα στις επιταγές της τηλεκπαίδευσης, σε αυτούς που δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στα παιδιά μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους δασκάλους, στα παιδιά και στους γονείς.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους γονείς και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχετε έναν ενεργό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Αποδίδω πάρα πολύ μεγάλη σημασία στον εθελοντικό ρόλο των γονέων και στην προσπάθεια την οποία καταβάλουν σε όλα τα σχολεία της χώρας, να βοηθήσουν την Πολιτεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να λύνονται μικρά και μεγάλα προβλήματα των σχολείων. Τέλος τα παιδιά μας και ειδικά στα πρωτάκια μας, να ευχηθώ να κρατάτε πάντα αυτό το ζεστό χαμόγελο. Και να θυμάστε ότι το σχολείο δεν είναι μόνο γνώση, είναι πάνω απ’ όλα χαρά. Η χαρά της γνώσης είναι αυτή η οποία θα σας συνοδεύει, από εδώ και στο εξής, σε όλη σας τη διαδρομή», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Δημόσιο «ευχαριστώ» στις γυναίκες αστυνομικούς

Εκλογές: Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η κόρη του Φώτη Κουβέλη

ΠΑΣΟΚ: Επιστρέφει δυναμικά στο κόμμα κορυφαίος πρώην Υπουργός – Οι σχέσεις με Ανδρουλάκη  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07