ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:42
MENU CLOSE

Πάτρα: Δίωξη στον άντρα που άφησε δεμένο το σκύλο του και πέθανε - Το ζώο κρεμάστηκε προσπαθώντας να φύγει

13.09.2022 12:35

Φρικτές είναι οι λεπτομέρειες για το θάνατο σκύλου, ο οποίος ήταν δεμένος σε υπαίθριο χώρο, επί της οδού Λυκοχωρού στην Πάτρα.

Δυστυχώς όμως σε αυτή την προσπάθειά του κρεμάστηκε, αφού το μήκος της αλυσίδας δεν του το επέτρεψε. Αποτέλεσμα ήταν ο ακαριαίος θάνατός του γεγονός που προκάλεσε σοκ σε περαστικούς και κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Λίγη ώρα αργότερα έφθασαν οι αστυνομικοί στο σημείο όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα, ενώ ύστερα από άμεση κινητοποίηση ο 24χρονος που είχε αφήσει το τετράποδο δεμένο, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε άλλο σημείο της πόλης, όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είχε μεταφέρει τρεις μέρες πριν το σκύλο στο συγκεκριμένο χώρο για λόγους φύλαξης, ενώ παραδέχθηκε ότι τον είχε δέσει. Είπε επίσης ότι είχε φροντίσει ώστε το ζώο να έχει τροφή και νερό.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νέου πλαισίου για την προστασία των ζώων συντροφιάς σε βαθμό πλημμελήματος ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα κτηνωδία στην Κρήτη: Μαθήτρια κλωτσά γάτα και γελά με τις φίλες της (Video)

Νέος Κόσμος: Έσωσαν σκυλάκι που περιφερόταν σε άθλια κατάσταση (Photos)

Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη του άνδρα που σκότωσε το γατάκι βρίσκεται η Αστυνομία (Videos)

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:39
Exit mobile version