search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:06
MENU CLOSE

To BBC προγραμματίζει το «Survivor» – Το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί σε μόλις 16 επεισόδια

13.09.2022 09:35
survivor_bbc_new

Είναι πράγματι είδηση ότι ο εμβληματικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Βρετανίας και δη ο δημόσιος, το BBC, θα ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης το ριάλιτι «Survivor», έχοντας προγραμματίσει την προβολή του για το 2023.

Είναι είδηση επίσης ότι το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε μόλις 16 ωριαίας διάρκειας επεισόδια.

Το ριάλιτι επιβίωσης -στην Ελληνική εκδοχή με όσα συμβαίνουν όντως είναι θέμα επιβίωσης- επανέρχεται στην αγγλική τηλεόραση 22 χρόνια έπειτα από την πρώτη πρoβολή του από το ITV (2001).

Τo BBC κάνει λόγο για νέα προσαρμογή «του φαινομένου ψυχαγωγίας» όπως αποκαλεί το σκληρό ριάλιτι και θα το δείξει από το BBC One και το BBC iPlayer.

Η νέα εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, ψυχολογικών δοκιμασιών, σωματικών αντοχών και προδοσίας καθώς «οι παίκτες ανταγωνίζονται για να ξεγελάσουν, να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και να επιβιώσουν ώστε ένας να αναδειχθεί ο απόλυτος επιζών», όπως αναφέρει το BBC, θα είναι ένα σφιχτοδεμένο πρόγραμμα κρίνοντας από τον κύκλο επεισοδίων και την διάρκεια καθενός.

Κατά τα λοιπά, έπειτα από προσεκτική επιλογή 20 άτομα από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μείνουν αποκλεισμένα σε μια τροπική τοποθεσία. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

«Το Survivor είναι μια παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία και η δυνατότητα να φέρουμε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά φορμάτ στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου με έναν μοναδικό για το BBC τρόπο είναι πραγματικά μια πολύ συναρπαστική προοπτική», σχολίασε η Κέιτ Φίλιπς, διευθύντρια παραγωγών χωρίς σενάριο του BBC.

Το «Survivor» πρωτοεμφανίστηκε στο παγκόσμιο τηλεοπτικό στερέωμα το 1997 στη Σουηδία και δημιουργός του είναι ο Τσάρλι Πάρσονς. Έκτοτε αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές ριάλιτι στο κόσμο. Το πρόγραμμα έχει χαρακτηριστεί ως «το νούμερο 1 ριάλιτι όλων των εποχών» από το περιοδικό «Variety» και στο ένα τέταρτο του αιώνα που συμπληρώνει φέτος έχουν προβληθεί 50 εκδοχές του σε παγκόσμια κλίμακα με εκείνη του CBS που θα προβληθεί φέτος να αποτελεί την 43 σεζόν στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

«Άντε γεια» η τηλεθέαση λόγω Εθνικής την Κυριακή – Ρεκόρ καλοκαιριού

Ο Τόνι Μπλερ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την βασίλισσα Ελισάβετ

Νέο περιστατικό στην ΕΡΤ, μεταξύ προέδρου και εκπροσώπου δημοσιογράφων με αφορμή επιστολή προς τους εργαζόμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:06