search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:18
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Περιμένουμε νέα στοιχεία αν χρηματοδοτήθηκαν και ελληνικά κόμματα από τον Πούτιν

14.09.2022 16:00
nea dimokratia987-new

Ανακοίνωση με την οποία διερωτάται αν βρίσκεται και η Ελλάδα μεταξύ των χωρών στις οποίες πολιτικά κόμματα δέχθηκαν χρηματοδότηση από τον Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Αρχικά, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «Λίγες μέρες μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για παρεμβάσεις της Ρωσίας εντός της Ευρώπης, έρχεται η αποκάλυψη από τις ΗΠΑ για χρηματοδοτήσεις ξένων κομμάτων σε τουλάχιστον 20 χώρες, από τον Πούτιν».

Και συνεχίζει το κυβερνών κόμμα: «Αυτό που ξέρουμε ήδη για την Ελλάδα, είναι ότι η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ προχώρησε τον Απρίλιο σε δίωξη του Ρώσου επιχειρηματία Malofeyev, μεταξύ άλλων, για την παροχή χρηματοδότησης με 10 εκ. ευρώ μέσω εταιρειών, προκειμένου να δημιουργηθεί κανάλι ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, περιμένουμε τα νέα στοιχεία για το αν χρηματοδοτήθηκαν από τον Πούτιν και ελληνικά κόμματα, καθώς και ποια ήταν αυτά», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Δίχως επίκληση του απορρήτου η εξέταση του Ρουμπάτη στην Επιτροπή

Γεραπετρίτης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σας προκαλώ να φέρετε ένα στοιχείο ότι η κυβέρνηση εμπλέκεται στην παρακολούθηση Σπίρτζη

«Άδειασμα» Βούλτεψη σε Πέτσα: «Λάθος η δήλωση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:17