search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:07
MENU CLOSE

Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία ο Alpha στην τηλεθέαση το ΠΣΚ

19.09.2022 19:07
tiletheasi_new

Αν και όπως είναι παρατηρημένο, στο τέλος της εβδομάδας αλλάζουν οι τηλεοπτικές συνήθειες και στάση οι τηλεθεατές, ο Alpha φαίνεται ότι καταφέρνει να εμφανίζει σταθερότητα και να κρατά σημαντική μερίδα τηλεθεατών με το συνολικό μίγμα προγράμματος κάθε μία από τις μέρες του Παρασκευοσαββατοκύριακου.


Απόδειξη τα δεδομένα της Nielsen σύμφωνα με τα οποία το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς το τριήμερο 16-19 Σεπτεμβρίου είχε τις μικρότερες απώλειες ακόμα και την Κυριακή που η ΕΡΤ1 μετάδωσε τον τελικό του Ευρωμπάσκετ και σχεδόν διπλασίασε το μερίδιο της συγκριτικά με την αντίστοιχη ημέρα της περασμένης εβδομάδας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%99%CE%91-16092022-1024x579.jpg


Μέσα στο τριήμερο το μερίδιο του Mega έκανε «βουτιά» και ενώ ήταν την Παρασκευή ισομεγέθες με εκείνο του Alpha έφθασε να καταγράψει απώλεια σχεδόν πέντε ποσοστιαίων μονάδων.


Αναλόγως, υποχώρηση σε μικρότερη ένταση όμως εμφάνισαν μέσα στο ΣΚ τα μερίδια των Σκάι, ΑΝΤ1, Star. Το 5,6% που κατάφερε η ΕΡΤ3 την Παρασκευή οφείλεται- αναμενόμενο ήταν- στην μετάδοση του μικρού τελικού του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα σε Γερμανία- Ισπανία.


Στον «πόλεμο» τηλεθέασης της πρωινομεσημεριανής ζώνης μικρή ύφεση καέγραψε η Nielsen στον Alpha, σκληρά κοντραρίστηκαν τα πρωινάδικα ΑΝΤ1- Σκάι με το την καθημερινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου να παίρνει την πρόκριση.


Το ΣΚ η πρωινή ζώνη μοιάζει να είναι υπόθεση για δύο, δηλαδή ανάμεσα σε Σκάι και ΑΝΤ1, φαίνεται να «χτίζει» τηλεθέαση και η πρωινή ειδησεογραφική ζώνη του Open, ενώ ο Alpha δείχνει να έχει σταθερή απήχηση στο υπόλοιπο κάθε μιας από τις δύο ημέρες από τις 10.00 κι έπειτα.

Διαβάστε επίσης:

Πράγματι η ΕΡΤ έχει «Νούμερα» και είναι απολαυστικά

Το είδαμε κι αυτό: Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο… Τζον Μπάιντεν

Δημήτρης Οικονόμου: «Υπό κανονικές συνθήκες ο Παύλος θα ήταν διάδοχος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:06