ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 16:27
MENU CLOSE

Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία ο Alpha στην τηλεθέαση το ΠΣΚ

19.09.2022 19:07

Αν και όπως είναι παρατηρημένο, στο τέλος της εβδομάδας αλλάζουν οι τηλεοπτικές συνήθειες και στάση οι τηλεθεατές, ο Alpha φαίνεται ότι καταφέρνει να εμφανίζει σταθερότητα και να κρατά σημαντική μερίδα τηλεθεατών με το συνολικό μίγμα προγράμματος κάθε μία από τις μέρες του Παρασκευοσαββατοκύριακου.


Μέσα στο τριήμερο το μερίδιο του Mega έκανε «βουτιά» και ενώ ήταν την Παρασκευή ισομεγέθες με εκείνο του Alpha έφθασε να καταγράψει απώλεια σχεδόν πέντε ποσοστιαίων μονάδων.


Αναλόγως, υποχώρηση σε μικρότερη ένταση όμως εμφάνισαν μέσα στο ΣΚ τα μερίδια των Σκάι, ΑΝΤ1, Star. Το 5,6% που κατάφερε η ΕΡΤ3 την Παρασκευή οφείλεται- αναμενόμενο ήταν- στην μετάδοση του μικρού τελικού του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα σε Γερμανία- Ισπανία.


Στον «πόλεμο» τηλεθέασης της πρωινομεσημεριανής ζώνης μικρή ύφεση καέγραψε η Nielsen στον Alpha, σκληρά κοντραρίστηκαν τα πρωινάδικα ΑΝΤ1- Σκάι με το την καθημερινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου να παίρνει την πρόκριση.


Το ΣΚ η πρωινή ζώνη μοιάζει να είναι υπόθεση για δύο, δηλαδή ανάμεσα σε Σκάι και ΑΝΤ1, φαίνεται να «χτίζει» τηλεθέαση και η πρωινή ειδησεογραφική ζώνη του Open, ενώ ο Alpha δείχνει να έχει σταθερή απήχηση στο υπόλοιπο κάθε μιας από τις δύο ημέρες από τις 10.00 κι έπειτα.

Διαβάστε επίσης:

Πράγματι η ΕΡΤ έχει «Νούμερα» και είναι απολαυστικά

Το είδαμε κι αυτό: Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο… Τζον Μπάιντεν

Δημήτρης Οικονόμου: «Υπό κανονικές συνθήκες ο Παύλος θα ήταν διάδοχος» (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 16:27
Exit mobile version