search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:27
MENU CLOSE

Χρήστος Πολίτης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από 47 χρόνια – Για ποιους λόγους είχε αποσυρθεί (Video)

20.09.2022 10:08
christos-politis-new

Μετά από 47 ολόκληρα χρόνια, ο Χρήστος Πολίτης πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση, δίνοντας το δυναμικό «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway», όπου και συμμετέχει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κάμερες και τα φλας έπεσαν πάνω του με τους δημοσιογράφους να διεκδικούν μια δήλωση, κάτι που ο ηθοποιός δεν αρνήθηκε, εξηγώντας τους λόγους της επιστροφής του.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής, αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά. Μιλώντας μαζί του, με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, επειδή εκτιμώ τον Χρήστο» δήλωσε στο Mega Καλημέρα και πρόσθεσε:

«Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο και από την καλλιτεχνική ζωή γενικά και τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για εμένα είναι άθλια. Μπάχαλο. Δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά».

Ερωτηθείς για το κίνημα #metoo, ο ηθοποιός θέλησε να δηλώσει τη συμπαράστασή του στις γυναίκες που κατήγγειλαν οποιαδήποτε απρεπή συμπεριφορά, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι στο πλευρό τους.

«Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή τηνμ απρεπέστατη συμπεριφορά, κακοποιητική συμπεριφορά, να ξέρουν ότι είμαι στο πλευρό τους. Έχουν απόλυτο δίκιο, τις σέβομαι. Είναι κυρίες», τόνισε, ενώ εξέφρασε την αγανάκτησή του για αποφάσεις όπου ο βιασμός αποδείχθηκε, αλλά ο καταδικασθείς δεν κρατήθηκε στη φυλακή.

«Όσο για τον άλλο που αποκαλείται βιαστής, αποδείχθηκε και στο δικαστήριο ότι είναι, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό τον άφησε αμολυτό έξω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ατζούν Ιλιτζαλί: Τροχαίο ατύχημα είχε ο Τούρκος παραγωγός

Μάικ Τάισον: «Πάσχω από ισχιαλγία, όταν εκδηλώνεται δεν μπορώ ούτε να μιλήσω»

Η Σακίρα «σούταρε» υπάλληλο επειδή αρνήθηκε να της ζεστάνει κοτόπουλο αργά το βράδυ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:24