search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Οι αλλαγές στο Action24 συνεχίζονται

20.09.2022 09:57
giannis_politis_new

Νέα πορεία χαράσει η νέα ιδιοκτησία του καναλιού.

Ο Γιάννης Πολίτης, που έως πρόσφατα είχε κυρίαρχο ρόλο στο κανάλι δεν θα είναι στο νέο οργανόγραμμα με δική του πρωτοβουλία καθώς οι υποχρεώσεις του ως επικεφαλής της εβδομαδιαίας εφημερίδας  «action press Σαββατοκύριακο», δε του το επιτρέπουν.

Οι σχέσεις του με την νέα ιδιοκτησία είναι εξαιρετικές αλλά είναι γνωστό ότι συνδέεται με τον Διονύση Παναγιωτάκη με μακρά φιλία και ως εκ τούτου παραμένει ένας από τους στενότερους συνεργάτες του.

Η ανάρτησή του

«Φίλοι μου με ρωτάτε πολλοί πότε θα τα πούμε τηλεοπτικά. Σας ενημερώνω ότι δεν θα είμαι στο νέο action το οποίο ως γνωστό άλλαξε εργοδότη και εγκαταστάσεις. Τα ωράρια με την εφημερίδα στην οποία είμαι επικεφαλής συμπίπτουν και καθιστούν απαγορευτική την μετακίνηση μου. Θα τα πούμε σύντομα σε άλλο τηλεοπτικό βήμα. Και σταθερά επικοινωνούμε μέσα από την εφημερίδα μας action press Σαββατοκύριακο».

Στο μεταξύ και ενώ ο νέος επικεφαλής του καναλιού, Γιάννης Σαραντάκος προχωρα στους σχεδιασμούς για τη νέα εποχή του καναλιού, στο δυναμικό του οποίου λέγεται ότι θα ενταχθούν οι Στράτος Μπαλής και Χρήστος Μαχαίρας, περιλαμβάνεται και η αλλαγή έδρας.

Το κανάλι το επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσει την αλλαγή έδρας, αφήνοντας το κτίριο στην περιοχή της Γκράβας, για τα στούντιο ΑΤΑ στα Μελίσσια.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση με…  κοντομάνικο το ΠΣΚ

Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία ο Alpha στην τηλεθέαση το ΠΣΚ

Το είδαμε κι αυτό: Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο… Τζον Μπάιντεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:42