search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:21
MENU CLOSE

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο αστυνομικού: «Καρφώθηκε» σε ΙΧ και εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα

20.09.2022 16:56
troxaio- astynomikos- new

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό που τραυματίστηκε οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του έφερε στο φως ο Alpha, προβάλλοντας το σχετικό βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός ο οποίος υπογράφει ως «Κωνσταντίνος», δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, κάνοντας έκκληση τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους πολίτες να φορούν κράνος.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο συγκεκριμένο τροχαίο, βρήκε το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος και το ανήρτησε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, οδηγός ΙΧ πήγαινε αντίθετα ενώ εκείνος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν με μεγάλη σφοδρότητα και ο αστυνομικός να εκσφενδονιστεί στα 10 μέτρα ύψος, καταλήγοντας στο οδόστρωμα. Όπως λέει ο ίδιος, τον έσωσε το κράνος με αποτέλεσμα να γλιτώσει με μικροεπεμβάσεις.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  «σαφάρι» της Τροχαίας αποκάλυψε πως 7 στους 10 οδηγούς δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλούς οδήγησης και όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τροχαίας, σε ελέγχους που έγιναν μόνο την περασμένη εβδομάδα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 1.447 οδηγούς μηχανής που δεν φορούσαν κράνος.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ώρα για φθινόπωρο – Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Κορωνοϊός: 36.146 νέα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα – 111 θάνατοι και 82 διασωληνωμένοι

Απεργία στα ΜΜΜ: Χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:21