search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:22
MENU CLOSE

Γιώργος Κιμούλης: Απαντά σε Δούκα και Χρυσικού για τις αγωγές και τα «υπέρογκα» ποσά (Video)

21.09.2022 14:59
kimoylis-doyka-chrisikoy-new

Την απάντησή του στη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, σχετικά με τα όσα δήλωσαν πρόσφατα σε τηλεοπτικές εκπομπές αναφορικά με τις αγωγές του.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν, σε συνεντεύξεις τους, στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, υποστηρίζοντας πως ο τελευταίος μέσα από τις αγωγές του, τους ζητά «υπέρογκα» ποσά.

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός» σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος, ενώ απαντώντας στη Ζέτα Δούκα η οποία δήλωσε ότι πλέον δεν περιμένει συγγνώμη, είπε:

«Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα – Ο δικός μου πέθανε στη φυλακή» (Video)

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές»

Εξώδικο σε Σχοινά και Γαρμπή – 60.000 ευρώ ζητά το νυχτερινό κέντρο μετά τη διακοπή συνεργασίας με τον Μαζωνάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34