search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:42
MENU CLOSE

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα – Ο δικός μου πέθανε στη φυλακή» (Video)

21.09.2022 14:31
christos-vasilopoylos-new

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον πατέρα του έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος έφυγε από τη ζωή όντας στη φυλακή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός επισήμανε ότι θα ήθελε να γίνει για τον γιο του ο πατέρας που ο ίδιος ποτέ δεν είχε δίπλα του.

«Ήμουν γιος κάποιου που δεν ήταν ποτέ στην ζωή μου, το αποδέχτηκα από πολύ μικρός. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν στην Αμερική κι εκείνος στην φυλακή. Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ενώ μιλώτας για τη σύζυγό του τόνισε:

«Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους στο Χόλυγουντ, όπως τις αδελφές Καρντάσιανς, την Πάρις Χίλτον και άλλους ηθοποιούς».

Μιλώντας, τέλος, για τις δουλειές που έχει κάνει παράλληλα με την υποκριτική, είπε: «Έχω δουλέψει πορτιέρης, μπάρμαν, όσα κάνει ο ηθοποιός που πάει Λος Άντζελες. Δεν έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις αλλά σε μια ακρόαση μου έχουν ζητήσει να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα μέχρι ένα σημείο».

Διαβάστε επίσης:

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές»

Εξώδικο σε Σχοινά και Γαρμπή – 60.000 ευρώ ζητά το νυχτερινό κέντρο μετά τη διακοπή συνεργασίας με τον Μαζωνάκη

Αντζελίνα Τζολί: Επισκέφθηκε το κατεστραμμένο από τις πλημμύρες Πακιστάν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34