search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:22
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε για απεργία στα Μέσα Μεταφοράς: Έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων (Video)

21.09.2022 08:34
portosalte_new

Επίθεση στους εργαζόμενους στα Μέσα Μεταφοράς με αφορμή την 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για σήμερα (21/9) εξαπέλυσε πρωί πρωί ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε ευθέως τους απεργούς ότι ευθύνονται για την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας καθώς δεν κυκλοφορούν μετρό, τραμ, τρένα και λεωφορεία.

Παράλληλα, κατηγόρησε και την κυβέρνηση ότι έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης.

«Το εύκολο είναι να την πέσουν στα συνδικάτα, το βαριέμαι, έτσι και αλλιώς είναι μέσα στον αναχρονισμό και πίσω από την σπηλιά. Το πρόβλημά μου δεν είναι τα συνδικάτα στην παρούσα φάση, είναι η κυβέρνηση», είπε ο δημοσιογράφος.

«Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία έχει αποτύχει πλήρως, είναι μηδέν. Οι νόμοι που έφερε δεν εφαρμόζονται, δεν τολμάει να τους εφαρμόσει. Δεν ξέρω αν είναι άστοχος ο νόμος ή η φοβία της κυβέρνησης», πρόσθεσε.

«Έχουμε τη δικτατορία των συνδικάτων και του Δημοσίου. Είμαστε με το σύνολο ή με την δικτατορία των συνδικάτων; Βασανίζουν τον πελάτη τους, όχι την κυβέρνηση», κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Φθινόπωρο με βροχές και καταιγίδες – Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία (Videos)

Τραγωδία στα Χανιά: Τουρίστας πνίγηκε στην παραλία του Πλατανιά

Στο δικαστήριο ο Φουρθιώτης – Δικάζεται για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31