search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Ευρυτανία: Αγωνία για την 48χρονη μητέρα που κατήγγειλε το σύζυγό της για ξυλοδαρμό

24.09.2022 17:28
karpenisi

Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη μητέρα από την Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη.

Οι Αρχές «χτενίζουν» για τρίτη ημέρα την ευρύτερη περιοχή της λίμνης Κρεμαστών, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό στο Αστυνομικό Τμήμα του Καρπενησίου, στις 19 Σεπτεμβρίου. Είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ τους με αφορμή περιουσία που κληρονόμησε πρόσφατα.

Μετά τη μήνυση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγό της και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

Στο αυτοκίνητό της 48χρονης, που βρέθηκε εγκαταλειμμένο επί της γέφυρας Τατάρνας, αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις, στις οποίες -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες αλλά να μου κάνετε ευθανασία».

Στις σημειώσεις της, η 48χρονη είχε γράψει για τον άντρα της και για τον γιο τους.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 48χρονη να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στη λίμνη. Σύμφωνα με τα evrytanika.gr, στις έρευνες συνδράμει και το τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ του Ερυθρού Σταυρού που βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων σε νερό.

Έχοντας τη δυνατότητα εντοπισμού ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων, το SONAR EMILY, έχει ακτίνα δράσης έως και 400μ. από το χειριστή του.

Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Διαβάστε επίσης:

Ναυπακτία: Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά – Κοντά στα σπίτια οι φλόγες (Videos)

Ακρίβεια: Το ψωμί, ψωμάκι… – Έως 1,20 ευρώ πωλείται η φρατζόλα (Video)

Ιωάννινα: Αλεπουδάκι «υιοθέτησε» οικογένεια στο χωριό Κουκλιοί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09