search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Το Πρωινό: Οι φήμες αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού, ο Λιάγκας, το συμβόλαιο και τα σενάρια διαδοχής (Videos)

24.09.2022 14:13
nomikou

Οργιάζουν οι φήμες περί αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό».

Η απουσία της Δούκισσας Νομικού από το πλατό της εκπομπής, χθες Παρασκευή, και τα βουρκωμένα μάτια της, την Πέμπτη, στην ενότητα των ζωδίων ρίχνουν λάδι στη …φωτιά που φαίνεται πως καεί στον ΑΝΤ1.

Παρά το γεγονός ότι χθες η απουσία ήταν ήταν «δικαιολογημένη», το παρασκήνιο κάνει λόγο για παραίτηση της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Open Weekend», η παρουσιάστρια παραιτήθηκε την Πέμπτη. Η ανάγκη της να παραιτηθεί είχε ξεκινήσει τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας της γκρίνιας που έχει προκαλέσει η προβληματική τηλεθέαση στο εσωτερικό της εκπομπής στο σκέλος της ψυχαγωγίας.

Η παρουσιάστρια εμφανίζεται ενοχλημένη επειδή ο Γιώργος Λιάγκας δεν τη στηρίζει.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, η παραίτηση της Δούκισσας Νομικού δεν έχει γίνει δεκτή από το κανάλι. Άλλωστε, όπως αναφέρθηκε, η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 για τρία χρόνια.

Σε περίπτωση που ο σταθμός δεν καταφέρει να μεταπείσει την παρουσιάστρια, τρία είναι τα πρόσωπα που ενδέχεται να τη διαδεχτούν: Η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Ευαγγελία Αραβανή και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι άβολες στιγμές στον αέρα

Παρά το αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα των πρώτων ημερών στο πλατό, ακολούθησαν πολλές άβολες στιγμές της παρουσιάστριας στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

«Δύο στις δέκα»: Πήγε για ποδαρικό με δύο …δεξιά παπούτσια (Video)

Οι τίτλοι των Πρωτοσέλιδων των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

Χρήμα με το τσουβάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:32