search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:44
MENU CLOSE

Βαγγέλης Περρής: «Πολλές φορές δεν προκύπτει η σούπα» – Το σχόλιο για τις φήμες περί αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού (Video)

24.09.2022 16:23
perris

Για τη νέα του σατιρική εκπομπή, την τηλεκριτική, τα ριάλιτι, το GNTM και τις φήμες αποχώρησης της Δούκισσας Νομικούς από «Το Πρωινό» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend», ο παρουσιαστής μίλησε για τη νέα του εκπομπή κάνει πρεμιέρα το βράδυ και αποκάλυψε πώς του ήρθε η ιδέα για το όνομα «Λάβα». Όπως είπε ήταν στο ταξί και σκεφτόταν τι όνομα να δώσει στην εκπομπή και έπαιζε στο ραδιόφωνο το τραγούδι «Λάβα» που ερμηνεύει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Εκείνη τη στιγμή του έστειλε μήνυμα η ερμηνεύτρια και θεώρησε ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Έτσι, αποφάσισε να ονομάσει την εκπομπή «Λάβα!», λόγω και των «καυτών» σχολίων της εκπομπής του. 

Για «Το Πρωινό»

Για τις φήμες αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό», ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Δεν έχω κάποιο στοιχείο. Θα μπορούσα να μιλήσω και με τους δύο αλλά εφόσον οι ίδιοι δεν το επιδιώκουν, δεν θα γίνω αδιάκριτος να τους πάρω τηλέφωνο. Νομίζω το πράγμα θα κατασταλάξει. Πρέπει να γίνει ώσμωση. Είναι δύο προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να ενωθούν».

»Μερικές φορές δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα ενωθούν και μπορεί το καθένα να παραμείνει με τα συστατικά του. Μπορεί να υπάρξει αλλά ο καθένας θέλει να διαφυλάξει το δικό του χαρακτηριστικό κι όραμα, το κανάλι πρέπει να διαφυλάξει το προϊόν του και την επένδυσή του και αυτά τα πράγματα ανακατεύονται και μπορεί πολλές φορές να μην προκύψει η σούπα και να είναι ξεχωριστά τα προϊόντα», συνέχισε.

«Εγώ πιστεύω πολύ στη Δούκισσα αλλά δεν είμαι αντικειμενικός. Όταν μιλώ για συγκεκριμένα πράγματα και ανθρώπους και έχω ένα δέσιμο, δεν νομίζω ότι είμαι αντικειμενικός. Νομίζω ότι είναι καλή στο “Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ καλός στο “Πρωινό” και οι δύο μαζί δεν ξέρω τι αποτέλεσμα μπορούν να έχουν. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη. Ήταν η Φαίη που είχε καλέσει τον Γιώργο, η εκπομπή πήρε μια συγκεκριμένη μορφή αλλά ήταν πάντα η Φαίη παρούσα. Έφυγε η Φαίη, επομένως ο Γιώργος απέκτησε περισσότερο χώρο. Σε αυτόν το χώρο πρέπει να μπει ένας άνθρωπος» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος – Το αντίο της ΕΡΤ

«Δύο στις δέκα»: Πήγε για ποδαρικό με δύο …δεξιά παπούτσια (Video)

Οι τίτλοι των Πρωτοσέλιδων των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:32